אין על קפה בבוקר ששמים אותו בתוך המקינטה ומחכים שהמים הרותחים יעלו דרך פולי הקפה הגרוסים גס וייצרו לכם קפה איטלקי משובח.
במקינטה מומלץ לשים קפה מוקה או קפה רובוסטה או עראביקה.
סוגי הקפה נטחנים בדר"כ לפי עובי גס כדי שהמים יוכלו לעלות ולהוציא את הארומה האמיתית של הקפה.
המקינטה האיטלקית היא בהחלט הכלי המתאים לכך.
תחשוב על זה, קומקום איטלקי מדהים שיוצר לכם קפה איכותי כמו שבאף מסעדה לא תוכלו לקבל בטריות מקסימלית.
זו מקינטה איטלקית וזה קפה איטלקי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה