יום שבת, 14 ביולי 2018

מנדולינה בורנר V5 ופשטידות ירקות

כשרוצים לעשות פשטידות ירקות בעיקר מה שצריך לעשות הוא לקצוץ את הירקות מפני שפשטידה היא בעצם כל מה שנאר לנו בבית ועכשיו לחשוב איך לזרוק לתבנית ולעשות שיהיה טעים
זה רעיון יפה אבל עם זאת  אנחנו רוצים שגם יצא טעים ומדוייק
את הבצל רצוי לקצוץ,
כאן נכנסת לתמנה המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5
המנדולינה של בורנר יכולה לחסוך לכם זמן יקר
בקיצוץ של גזר לרצועות דקות עם סכיני הג'וליאני בעיקר
החליפו את הסכין במנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר מהסכין הרגילה לסכין הג'וליאני ועיבדו עם הכובע
ככה תוכלו להגיע למיצוי של הירק

רוצים מנדולינה בורנר V5 ? לחצו כאן
הנה מתכון תהנו

פשטידת ירקות פרווה

פשטידת קלה ביותר ומתאימה לכל סוגי הארוחות, היא תמיד יוצאת מוצלחת עם טעם נהדר. כל ההכנה לוקחת 5 דקות ואת היתר עושה התנור. פשטידה זהובה קלה וטעימה ואפילו מתאימה לפיקניק.
סיר בקוטר 18 שיכול להיכנס לתנור / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
גזר אחד גדול
בטטה בינונית
3 ביצים גדולות
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות)
בצל
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לשים במחבת 3 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא מזהיב, תוך כדי לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון.
3. בינתיים לגרד את כל הירקות להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.
4. לשים בסיר חם שתי כפות שמן להוסיף את העיסה ולשטח בצורה שווה. לטגן כשתי דקות ולהעביר לתנור, לאפות כ 30 דקות או שהפשטידה מתייצבת.
*5. לקרר כחצי שעה ולהפוך על צלחת הגשה.
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום יומיים מראש, אפשר לאכול אותה בטמ"פ החדר,
מי שלא רוצה לטגן שיעביר ישר לתבנית משומנת ויאפה בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה זהובה בערך 45 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה